Logo jaguar mobile

UNUTRAŠNJOST XE-A

Fokusiran, precizan i lijepo izrađen. XE je mjesto inspiracije za vozača i putnike.

Povežite s vašim XE-om trenutak kada kliznete u oblikovana sjedala- u Jaguar-u su sjedala nisko postavljena. Do vas je podignuta centralna konzola koja daje osjećaj sportskog kokpita, dok gornji dio centralne konzole elegantno klizi oko vas. Svaka kontrola vam je na dohvat ruke.

LUKSUZNA CENTRALNA KONZOLA

XE-ov jedinstveni gornji dio centralne konzole graciozno klizi oko vas, dajući osjećaj prostranosti.

XE DOLAZI NA ŽIVOT

XE DOLAZI NA ŽIVOT

Pritisnite Start dugme i XE se budi, kazaljke se pomjeraju i motor počinje režati. Kod vozila s automatskim mjenjačem, JaguarDrive Control kontrola mjenjača podiže se pozdraviti vašu ruku. Pulsirajući u ritmu srca, XE stvara emocionalnu vezu između vas i vašeg auta.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

XE-ova unutrašnjost vam je na raspolaganju za kreiranje vašeg jedinstvenog izgleda i osjećaja. Isporučujemo premium kvalitetu, moderne materijale i detaljnu izradu-vi nam recite kako želite da izgleda vaš idealni interijer. Uglađeni moderni detalji skupa sa tkaninama visoke kvalitete i kože stoje na raspolaganju da bi dopunili paletu boja.

DETALJI DIZAJNA

DETALJI DIZAJNA

Kroz cijeli XE, prirodne forme unutrašnje uređenosti predaju se širokom izboru modernih ili tradicionalnih materijala i završnih obrada. Satin Chrome otvori ventilacije na XE krajevima kontrolne ploče, ugnjezduju se u okvire vrata. Osvjetljeni straga XE-ovim ambijetalnim osvetljenjem kao opcijom, naglašavaju širinu unutrašnjosti i našu pažnju za detalje.

UDOBNOST PUTNIKA

UDOBNOST PUTNIKA

S uljinom od 4,672mm i širinom od 1,850mm (bez retrovizora), u XE-u straga mogu udobno sjesti troje odraslih putnika. Sa volumenom prtljažnika od 455 litara, na raspolaganju je puno prostora za prtljagu.

PRETINCI U UNUTRAŠNJOSTI

PRETINCI U UNUTRAŠNJOSTI

Ergonomski dizajn omogućava praktične pretince u cijeloj unutrašnjosti XE-a. Tu je mjesto za sunčane naočale u konzoli na stropu, prostor veličine pametnog telefona u centralnoj konzoli, prostorna kutija u naslonu za ruke i dodatni pretinac u svim vratima.