Logo jaguar mobile

XE IN-CAR TEHNOLOGIJA

XE je ekipiran najmodernijom tehnologijom da bi bili sigurni, zabavljeni i povezani.

Od sveobuhvatne multimedijske tehnologije do preciznog audio sustava i inteligentnih sustava za pomoć-XE je dom više inovativnih i neprimjetno integriranih tehnologija.

Tagline

Lorem ipsum dolor si.

INCONTROL TOUCH SUSTAV

INCONTROL TOUCH SUSTAV

XE-ov komandni centar zove se InControl Touch. Njegov 8 inčni zaslon osjetljiv na dodir i klizne pokrete, omogućava vam potpunu kontrolu brojnih funkcija, uključujući audio,klimatizaciju i satelitsku navigaciju*.

*Opcijske funkcije

INCONTROL TOUCH PRO SUSTAV

INCONTROL TOUCH PRO SUSTAV

Unaprijeđujući XE-ovu tehnologiju na slijedeću razinu, InControl Touch Pro* ima 10.2 inčni zaslon na dodir s brzom reakcijom.Funkcije InControl Touch Pro uključuju potpuno novi predviđajući navigacijski sustav*, glasovnu kontrolu s prirodnim glasom i spremnik za multimediju od 10GB.

Sustav InControl se sistematski uvodi u ponudu, tako da specifične funkcije, opcije i dostupnost ovise o tržištu

**Opcijeks funkcije

INCONTROL APLIKACIJE*

INCONTROL APLIKACIJE*

InControl aplikacije na vašem zaslonu na dodir omogućavaju vam korištenje raznovrsnih aplikacija za pametne telefone prilagođene za vozila. Zadovoljavajući sve širu ponudu usluga, InControl aplikacije će vam pomoći u planiranju vašeg putovanja,organizaciji vašeg slijedećeg sastanka i u otkrivanju svijeta oko vas.

*Opcijska funkcija

INCONTROL CONNECT & IN CAR WIFI*

INCONTROL CONNECT & IN CAR WIFI*

Poboljšavajući povezanost vašeg XE-a do najviše razine, InControl Connect vam omogćava da kreirate 3G točku koristeći antenu vašeg vozila. Ostale funkcije sadrže multifunkcijsku aplikaciju koja vam omogućava da nadgledate i kontrolirate vaš XE preko vašeg pametnog telefona.

*Sustav InControl se sistematski uvodi u ponudu, tako da specifične funkcije, opcije i dostupnost ovise o tržištu

INCONTROL PROTECT

INCONTROL PROTECT

InControl Protect nudi sigurnost preko SOS Emergency Call i Optimised Jaguar Assistance sustava. Aplikacija za pametne telefone Remote Essentials daje vam važne informacije o vašem XE-u, gdje god se nalazili. Provjerite na daljinu razinu goriva, pronađite vaš XE na punom parkiralištu, spremite vaša putovanja i čak provjerite dali ste ostavili otvoreni prozor.

INCONTROL SECURE*

INCONTROL SECURE*

Praćenjem vašeg XE-a u slučaju krađe ili neovlaštenog pokretanja, InControl Secure skuplja informacije da bi što prije locirao i pronašao vaše vozilo. Čak i u slučaju da je vaše vozilo odvezeno s vašim ključevima, možete aktivirati uzbunu pozivajući Centar za praćenje koristeći InControl Remote aplikaciju.

*InControl Secure je opcijska funkcija koja omogućava praćenje ukradenog vozila i obaviještavanje preko vašeg pametnog telefona i Centra za praćenje. Dostupan je preko dodatne pretplate za vrijeme trajanja jamstvenog perioda. Nakon završetka jamstva, moguće je produljenje naknadnim plaćanjem. Molimo vas da provjerite dostupnost i opcije na vašem tržištu kod vašeg lokalnog dilera.

SUSTAV AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)*

SUSTAV AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)*

U slučaju predviđanja eventualnog sudara, XE daje zvučno upozorenje za prednji sudar. Slijedi vizualno upozorenje. Ako ništa ne poduzmete, sustav aktivira kočnice kako bi pomogao smanjivanju posljedica od eventualnog sudara.

*Standardna funkcija (ovisi o tržištu)

ZASLON NA VJETROBRANSKOM STAKLU (HEAD-UP DISPLAY)*

ZASLON NA VJETROBRANSKOM STAKLU (HEAD-UP DISPLAY)*

Prikazujući ključne informacije jasno na vjetrobranskom staklu, XE-ov opcijski zaslon na vjetrobranskom staklu (Head-Up Display HUD) sa laserskom tehnologijom omogućava vam praćenje vaše brzine i upute navigacije. Ova tehnologija smanjuje vrijeme gledanja nadolje u instrument ploču i pomaže da stalno pratite brzinu vozila.

*Opcijska funkcija

Vozilo prikazano u filmskom sadržaju ne mora sadržavati najnovija poboljšanja i opremu. Molimo vas da se obratite lokalnom predstavniku Jaguar-a za najnovije informacije.

AUDIO SUSTAV

AUDIO SUSTAV

XE nudi paletu naprednih audio sustava, uključujući sustav 80W Jaguar Sound System sa 6 zvučnika. Ili za poboljšano iskustvo slušanja odaberite jedan od opcijskih Meridian Sound System-a, uključujući novi digitalni 825W Surround Sound System sa 17 zvučnika.