Logo jaguar mobile

DODATNA OPREMA

Završni detalji koji čine F-TYPE vašim

Jaguar dodatna oprema vam omogućava da personalizirate vaš F-TYPE sukladno vašem ukusu, vašem životnom stilu i vašim interesima. Dodajte od vaše vlastite osobnosti kako biste kreirali vašeg savršenog F-TYPE-a ili pregledajte naš online katalog da vidite kompletnu ponudu.

Kreirajte Vaš F-TYPE Katalog dodatne opreme

KARBONSKI DETALJI

Dizajnirani, konstruirani i testirani od Jaguar-a kako bi naglasili F-TYP-ov osebujan izgled, karbonska dodatna oprema omogućava nadogradnju stila inspiriranog performansama.

KARBONSKA DODATNA OPREMA SADRŽI:

KARBONSKA DODATNA OPREMA SADRŽI:

Dodajte još više intenziteta F-TYPE -ovom dinamičnom karakteru primjenom trajnosti i smanjene težine, karakteristika koje omogućavaju karbonska dodatna oprema. Ponuda karbonske opreme sadrži: karboneks obloge bočnih otvora za ventilaciju, karbonske rešetke na poklopcu motora, karbonske obloge retrovizora kao i karbonske obloge zaštite prilikom prevrtanja.

Kreirajte Vaš F-TYPE

UNUTRAŠNJOST

Kreirajte unutrašnjost F-TYPE-a vašim vlastitim prostorom paletom premium dodatne opreme koja naglašava luksuz, stil i nepogrešivu osobnost.

UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA SADRŽI:

UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA SADRŽI:

Naglasite unutrašnjost vašeg F-TYPE-a s dodatnom opremom visoke kvalitete koja daje dodatni završni dašak i može izraziti vašu osobnost.Odaberite iz ponude koja sadrži svijetleće obloge pragova za dobrodošlicu, hladne aluminijske ručice za brzu izmjenu brzina vrhovima prstiju i luksuzni i udobni tepisi od Premium tkanine, koji se mogu nadopuniti Premium podlogom za prtljažnik.

Kreirajte Vaš F-TYPE
VANJSKA DODATNA OPREMA SADRŽI:

VANJSKA DODATNA OPREMA SADRŽI:

F-TYPE-ova dodatna oprema je dizajnirana i konstruirana za optimalne performanse. Proizvedena kao savršena nadopuna F-TYPE-u za maksimalnu profinjenost, ponuda sadrži usmjerivača vjetra kako bi se smanjio propuh i turbulencija u F-TYPE Convertible kokpitu. Također dostupan, nosač za skije smanjuje buku vjetra i otpor zraka povećavajući unutarnju udobnost i ekonomičnost vožnje.

Kreirajte Vaš F-TYPE

VANJŠTINA

Lijep, snažan-F-TYPE ja pravi sportski automobil s performansama. Lako je F-TYPE pretvoriti u praktično sportsko vozilo s paletom premium dodatne opreme dizajnirane da naglasi prostor, udobnost i raznovrsnost.