Logo jaguar mobile

POTPUNO NOVI F-PACE

Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil objedinjuje sportsko upravljanje i dramatičnu ljepotu sa svakodnevnom praktičnošću i učinkovitošću.
CO2 EMISIJE g/km

niskih 129 s manualnim mjenjačem
niskih 139 s automatskim mjenjačem

UBRZANJE

0-100km/h za 5.5s*
*3.0 V6P 380KS AWD auto

F-PACE je SUV performansi koji kombinira maksimalno uzbudljivu vožnju sa efikašnošću.Tehnološki napredan do srži, F-PACE vas čuva, povezuje i zabavlja. Sposoban je za svaku cestu i ima kapacitet za svaki dan. F-PACE je Jaguar za vas, Jaguar za vašu obitelj.

Kreirajte Naručite se na testnu vožnu Preuzmite brošuru

DNK SPORTSKOG AUTOMOBILA

DNK SPORTSKOG AUTOMOBILA

Inspiriran od F-TYPE-a, novi Jaguar F-PACE je SUV performansi koji ima DNK sportskog automobila.Od izbočenja na poklopcu motora do naglašenih stražnjih bokova, njegov snažni izgled čini ga prepoznatljivim i za njim se okreću glave na cesti. F-PACE ponovno izumljuje energiju, snagu i čistoću oblika F-TYPE-a.

Istražite vanjštinu
PRAKTIČNOST I PROSTRANOST

PRAKTIČNOST I PROSTRANOST

F-PACE je vodeći u klasi sa zapreminom prtljažnika od 650 litara i prilagodljivim preklopnim zadnjim sjedalima u omjeru 40:20:40.

Istražite unutrašnjost
TEHNOLOGIJA U VOZILU (IN-CAR TECHNOLOGY)

TEHNOLOGIJA U VOZILU (IN-CAR TECHNOLOGY)

F-PACE vam nudi vrhunsku tehnologiju, kao što su zaslon na vjetrobranskom staklu (Head-up Display) i ključ aktivnosti (Activity Key), kao i napredne sustave sa pomoć vozaču kako bi svako putovanje bilo lakše i opuštenije. Tu spada napredni InControl multimedijski sustav, koji vas zabavlja i koji vam omogućava stalnu vezu s vanjskim svijetom.

Istražite In-Car tehnologiju
SNAGA I UČINKOVITOST

SNAGA I UČINKOVITOST

Istražite našu gamu motora, uključujući 3.0 litarski V6 380 KS Supercharged benzinski i novi 2.0 litarski 4 cilindara 180KS Turbocharged Diesel Ingenium motor, koji može postići 4.9l/100km i CO2 eimisiju od niskih 129g/km.

Pogledajte video

Istražite vozne performanse

GLEDAJTE KAKO F-PACE UZBUĐUJE VAŠA OSJETILA

Kada senzacionalne perfomanse sretnu dramatičan izgled, rezultat je čisto uzbuđenje. Dodajte svakodnevu praktičnost i dobiti ćete potpuno novi F-PACE, Jaguar-ov SUV.

Pogledajte video
POTPUNO NOVI F-PACE ZA BIZNIS

POTPUNO NOVI F-PACE ZA BIZNIS

Potpuno novi F-PACE vozaču nudi jedinstvenu kombinaciju svakodnevne praktičnosti, impresivnu učinkovitost i osebujan, sportski stil.

F-PACE-ove tehnologije malog trenja, lagana karoserija i vrhunska aerodinamika pomažu u postizanju niskih CO2 emisija i izvrsnih ušteda u potrošnji goriva- sve to doprinosi konkurentnim ukupnim troškovima posjedovanja.
K tomu dodajte sav prostor koji trebate za svaki aspekt vašeg poslovnog i privatnog života, potpuno novi F-PACE je savršeni dodatak svake flote vozila.

GAMA F-PACE MODELA

GAMA F-PACE MODELA

Pregledajte F-PACE modele i otkrijte vašu savršenu kombinaciju performansi, stila i praktičnosti.

Usporedite F-PACE modele

F-PACE PURE

Suština F-PACE-a. Produhovljene performanse,agilno upravljanje i praktičnost.

F-PACE PRESTIGE

Dodatni luksuz sa lijepom unutrašnjošću, uključujući kožni interijer.

F-PACE PORTFOLIO

Vrh F-PACE luksuza-elegantan, sofisticiran i sa mnoštvom vrhunske tehnologije.

F-PACE R-SPORT

Uvjerljiv sportski stil sa vanjskim sportskom paketom i posebnim sportskim sjedalima.

F-PACE S

Za kompletne sportske performanse, izaberite između 3.0 litarskog V6 300KS Turbocharged Diesel motora ili 3.0 litarskog V6 380KS Supercharged benziskog motora.

F-PACE FIRST EDITION

Inspiriran sa C-X17 konceptom i dostupan u dvije jedinstvene boje, F-PACE First Edition nudi individualnost sa ekskluzivnim dizajnerskim detaljima, sofisticirane opreme i izborom motora- 3.0 litarski V6 300KS Turbocharged Diesel* ili 3.0 litarski V6 380KS Supercharged benzinski motor.