Logo jaguar mobile

SIGURNOST I PRAKITIČNOST

Tehnološki napredan i nevjerojatno praktičan, F-PACE ima sve što vam treba za vaš aktivni životni stil.

Stvorili smo F-PACE kako bi vam ponudili sav prostor koji je potreban vama, vašim putnicima i vašem stilu života. Za dodatno povjerenje i sigurnost,F-PACE koristi napredne tehnologije za pomoć vozaču kako bi svako putovanje bilo opuštenije i lakše.

Kreirajte Vaš Vlastiti

PROSTORAN I PRAKTIČAN

Unutražnjost F-PACE-a je praktična i svestrana, sa podjelom zadnjih sjedala u omjeru 40:20:40 i impresivnom zapreminom prtljažnika od 1.740 litara u kombinaciji sa niskom visinom ukrcavanja i širokim otvaranjem vrata prtljažnika.

AKTIVNI KLJUČ

AKTIVNI KLJUČ

Aktivni ključ* omogućava življenje života do maksimuma da bude još lakše. Narukvica je robusna i potpuno nepromočiva. Omogućava vam uživanje u raznim aktivnostima-od padobranstva do plivanja-čuvajući ključ vašeg auta s vama. Standardni ključ može ostati u autu, znajući da je deaktiviran zbog sigurnosnih razloga. *Opcijska ponuda

OTVARANJE PRTLJAŽNIKA POKRETOM

OTVARANJE PRTLJAŽNIKA POKRETOM

Otvaranje prtljažnika pokretom omogućava vozaču korištenje vrata prtljažnika sa rubnika, bez fizički da dotakne vozilo ili ključ. Jednostavno nježno postavite vaše stopalo ispod jedne od zadnjih stranica vozila i vrata prtljažnika se otvaraju ili zatvaraju.

PROMJENJIV POD PRTLJAŽNIKA

PROMJENJIV POD PRTLJAŽNIKA

F-PACE-ov pod prtljažnika je promjenjiv i može biti izmjenjen, u trenu, od izdržljivog tepiha do gumirane podloge koja se lako čisti, savršene za nečistu ili blatnjavu opremu.

POMOĆ PRI PARKIRANJU (PARK ASSIST)*

POMOĆ PRI PARKIRANJU (PARK ASSIST)*

Sustav za pomoć pri parkiranju olakšava parkiranje u uskim prostorima. F-PACE može pažljivo upravljati za vrijeme običnog i bočnog parkiranja-vi samo trebate kontrolirati kočnice i predalu gasa. Pomoću funkcije izlaska iz parkirnog mjesta, sustav vam pomaže u vođenju vašeg F-PACE-a prilikom izlaska iz bočnog parkirnog mjesta.

*Opcijska funkcija, dostupnost i ugradnja ovise o tržištu