Logo jaguar mobile

PERFORMANSE VOŽNJE

Otkrijte uzbuđenje vozeći F-PACE, s agilnim upravljanjem i tehnološki naprednim motorima, koji omogućavaju performanse i učinkovitost.

F-PACE je kreiran preko snage njegovih motora, kombinirani sa Jaguar laganom aluminijskom arhitekturom i naprednim tehnlogijama za dinamične performanse. Skupa, oni omogućavaju uzbudljive performanse i impresivnu potrošnju goriva.

Kreirajte Vaš Vlastiti

POTPUNO POVJERENJE

Odabrali zadnji pogon (Rear Wheel Drive RWD)* ili pogon na sve kotače (All Wheel Drive AWD), F-PACE se uvijek doima i ponaša kao Jaguar. *Dostupno ovisno o tržištu

MOTORI

MOTORI

F-PACE raspolaže paletom rafiniranih, učinkovitih dizelskih i benziskih motora, uključujući našu novu paletu Ingenium dizelskih motora. Svi oni omogućavaju dinamično vozačko iskustvo i osjetne Jaguar performanse. F-PACE motori su opremljeni Stop/Start tehnologijom* i pametnim regenerativnim punjenjem-skupljajući kinetičku energiju prilikom kočenja za punjenje akumulatora-za maksimalnu ekonomičnot, osobito prilikom vožnje u gradu.

INGENIUM-POTPUNO NOVI DIZEL MOTOR

INGENIUM-POTPUNO NOVI DIZEL MOTOR

F-PACE -ov 2.0 litreni, 4 cilindarski, 180KS Turbocharged dizelski motor pripada našoj Ingenium paleti motora. Ingenium je Jaguar Land Rover-ova nova vrsta motora dizajnirana za postizanje performansi bez napora, rafiniranost i učinkovitost. Sa naprednom tehnologijom i kompletnom konstrukcijom od aluminija Ingenium omogućava impresivnu potrošnju goriva i CO2 emisije. Bolja učinkovitost je razumljiva, ako se zna da je Ingenium 20kg lakši od svog prethodnika. Inteligentan također-kompjuterski kontroliran, prilagodljivo hlađenje motora aktivira se samo prema potrebi.

3.0 LITARSKI V6 DIESEL MOTOR

3.0 LITARSKI V6 DIESEL MOTOR

Snažan 3.0 litarski V6 Diesel motor razvija snagu od 300KS i impresivnih 700Nm obrtnog momenta za eksplozivne performanse i odličnu vožnju.

IINSPIRIRAN F-TYPE-om

IINSPIRIRAN F-TYPE-om

F-PACE-ovi benziski motori nude snagu i poletnost s poboljšanom učinkovitošću. Korišten i u F-TYPE-u, 3.0 litarski V6 Supercharged benziski motor dostupan je u verzijama sa 340KS i 380KS. U verziji sa 380KS automobil ubrzava 0-100km/h za 5.5 sekundi. Ovi kompletno aluminijski motori omogućavaju trenutni pristup visokim performansama i obrtnim momentima u svim režimima rada, kao i jedinstveni zvuk ispuha.

PODVOZJE I OVJES

PODVOZJE I OVJES

F-PACE-ovo podvozje i ovjes nude jedinstvenu ravnotežu između agilnosti i udobne vožnje.

LAGANA ALUMINIJSKA ARHITEKTURA

LAGANA ALUMINIJSKA ARHITEKTURA

F-PACE-ova lagana aluminijska arhitektura je čvrsta i snažna, omogućavajuči izvrsnu zaštitu svih putnika,dok njena smanjena težina poboljšava učinkovitost, upravljanje i kočenje. F-PACE je među najlaganijim auta u svojoj klasi, omogućavajući raspored težine u omjeru od skoro savršenih 50:50, za postizanje sportskih performansi i odličnu vožnju. *Ovisno o modelu i motoru

MANUALNI ILI AUTOMATSKI MJENJAČ

MANUALNI ILI AUTOMATSKI MJENJAČ

F-PACE-ov automatski mjenjač s osam brzina je brz, ulgađen i učinkovit.Omogućava brze izmjene za postizanje ubrzanja i pretjecanja bez opterećenja. Možete također kontrolirati izmjene brzina preko ručica na upravljaču. Manualni mjenjač sa šest brzina* omogućava glatke, kratke izmjene.Ovaj lagani, visoko napredni mjenjač doprinosi F-PACE-ovoj izvrsnoj učinkovitosti. *Dostupan samo sa 2.0 litarskim, 4 cilindričnim Turbocharged dizelskim motorom(ovisno o tržištu)