Logo jaguar mobile

F-TYPE SVR CONVERTIBLE

S poboljšanim motorom s 575KS, F-TYPE SVR je konstruiran za finu snagu, uzbuđenje i dobivanje izravne maksimalne brzine od 322km/h.
MAKSIMALNA SNAGA

575KS

UBRZANJE OD

3.7 sekundi 0-100km/h

MAKSIMALNA BRZINA

322km/h

Preko izbora laganih, inovativnih materijala do naprednog dizajna aerodinamike, SVR je najsnažniji F-TYPE ikad. 5.0 litarski, V8 motor s kompresorom s dvostrukim zavojnicama eliminira otpor zraka i budi se za aktivne performanse u svim režimima. Čvrsto se primite-odvest će vas od 0-100km/h za samo 3.7 sekundi i do maksimalne brzine od 322km/h*.

*samo Coupé.

Istražite F-TYPE SVR COUPÉ Kreirajte Vaš Vlastiti F-TYPE

JEDINSTVENI SVR UNUTRAŠNJI STIL

Od prošivenih sjedala za performanse koja nude udobnost i držanje do ultra moderne završne obrade koja stvara osjećaj totalnog luksuza.

LAGANE TEHNOLOGIJE

LAGANE TEHNOLOGIJE

Težina je neprijatelj performansi. Zbog toga smo dizajnirali SVR da je što mršaviji. Svaki gram ima svoju svrhu. Njegov lagani ispušni sustav od titanija i Inconel® materijala štedi 16kg, dok upadljivi kovani kotači od lake legure nude ukupnu uštedu težine od 13.8kg. Svaki redizajnirani zglob zadnjeg ovjesa lakši je za 0.6kg od običnog zgloba a opcijske karbonske kreamičke kočnice smanjuju težinu za 21kg u odnosu na ne-keramičke. Svaki ušteđeni miligram omogućava SVR-u bolje ubrzanje, agilnije upravljanje i oštrije kočenje-za nezaboravno iskustvo vožnje.

Istražite performanse vožnje
AERODINAMIKA

AERODINAMIKA

SVR-ovo aerodinamično krilo je sastavni dio poboljšanih performansi nudeći manje otpora i više pritiska. Krilo je šire i više,omogućavajući njegovu funkciju preko cijele širine automobila. Kada je aktivirano, smanjuje otpor zraka za 2.5% i podizanja za 15%. Ostala aerodinamična poboljšanja omogućavaju usmjeravanje zračne struje kroz odjeljak motora za bolje hlađenje i uravnoteženim pritiskom. Glatka podnica i zadnji difuzor smanjuju otpor, upravljaju protok zraka i poboljšavaju stablnost.

Istažite vanjštinu
TEHNOLOGIJA MOTORA

TEHNOLOGIJA MOTORA

SVR-ov 5.0 litarski V8 motor je vrhunac snage, podesen da isporuči zađujućih 575KS i 700Nm momenta. Inteligentna dinamika pogona radi skupa s elektronskim aktivnim diferencijalom omogućavajući povećanje pogona i stabilnosti. Dajući potpunu vladavinu SVR-ovih izrazito visokih performansi.

Istražite tehnologiju motora
SVAKI DETALJ JE VAŽAN

SVAKI DETALJ JE VAŽAN

Otkrijte zadnji F-TYPE. SVR je lakši i brži-poboljšana aerodinamika povećava prianjanje a Jaguar-ov pogon na sve kotače osigurava najbolji pogon cijelo vrijeme. Svaki djelić je optimiziran za pulsirajuće trkaće performanse pravog Jaguar-a.

PERSONALIZIRAJTE VAŠ F‑TYPE SVR

PERSONALIZIRAJTE VAŠ F‑TYPE SVR

Kreirajte vaš F-TYPE jedinstveno vašim. Odaberite boju karoserije i krova-i kotača kao njihova nadopuna. Skrojite vaš osobni unutrašnji stil, spcificirajte vaša idealna sjedala, materijale i kombinacije boja. Sa Jaguar-ovom izvanrednom kolekcijom opcija, paketa karoserije o dodatne opreme, vaš F-TYPE postaje stvarnost.

Kreirajte Vaš Vlastiti F-TYPE SVR