Logo jaguar mobile

F-TYPE S AWD Convertible

Izvanredna upravljivost i uzudljive performanse. F-TYPE S AWD odvaja se od gomile.
MAKSIMALNA SNAGA

380KS

UBRZANJE OD

5.1 sekundi 0-100km/h

MAKSIMALNA BRZINA

275km/h

Nudeći performanse sa savršenom pribranošću, F-TYPE S AWD ima izvanredu, pouzdanu upravljivost u svim uvjetima. S Jaguar-ovim automatskim Quickshift mjenjačem s 8 brzina koji omogućava brze neprimjetne izmjene, spojeni su dijferencijal s ograničivaćem proklizavanja i sportski ovjes s prilagodljivom dinamikom.

Istražite F-TYPE S AWD COUPÉ Kreirajte Vaš Vlastiti F-TYPE

S AWD UNUTRAŠNJI STIL

Možete kreirati vašu savršenu unutrašnjost izborom fino izrađenih materijala dostupnim u različitim luksuznim kobinacijama. Možete čak izabrati boju unutrašnjeg osvetljenja, kako bi odgovaralo vašem raspoloženju,pomoću podesivog unutrašnjeg osvetljenja.

POVEZANA VOŽNJA

POVEZANA VOŽNJA

Pogon na sve kotače omogućava(AWD) F-TYPE-u S AWD da bude još bolji sportski automobil. AWD radi skupa s Jaguar-ovim sustavom za inteligentnu dinamiku pogona (Intelligent Driveline Dynamics IDD) koji stalno analizira ponašanje vozila, otkrivajući moguće podupravljanje ili preupravljanje, podešavajući putanju vozila kroz zavoje.

Istražite performanse vožnje
UPADLJIV IZGLED

UPADLJIV IZGLED

Dizajniran da se za njim okreću glave, F-TYPE S AWD je mišićav i senzualan. S njegovim izbočenim i podignutim poklopcem motora, s rešetkama ventilacije u boji karoserije i 19" Volution kotačima od lake legure, F-TYPE S AWD izgleda spreman za skok.

Istražite unutrašnjost
PERFORMANSE KOJE ODUZIMAJU DAH

PERFORMANSE KOJE ODUZIMAJU DAH

Vodeći vas od 0-100km/h za 5.1 sekundi i do maksimalne brzine od 275kmh, 3.0 litarski V6 380KS Supersharged motor daje rafinirane, uglađene performanse. Standardna oprema kod F-TYPE-a S AWD, aktivni sportski ispuh koji se može isključiti, omogućava manualnu kontrolu sustava, za još veću involviranost vozača.

Istražite tehnologiju motora
PERSONALIZIRAJTE VAŠ F‑TYPE S AWD

PERSONALIZIRAJTE VAŠ F‑TYPE S AWD

Kreirajte vaš F-TYPE jedinstveno vašim. Odaberite boju karoserije i krova-i kotača kao njihova nadopuna. Skrojite vaš osobni unutrašnji stil, spcificirajte vaša idealna sjedala, materijale i kombinacije boja. Sa Jaguar-ovom izvanrednom kolekcijom opcija, paketa karoserije o dodatne opreme, vaš F-TYPE postaje stvarnost.

Kreirajte Vaš Vlastiti F-TYPE S AWD