Logo jaguar mobile

Unutrašnjost

U F-TYPE-u vi i vaše vozilo postajete jedno. Svaki aspekt njegove 1+1 konfiguracije je dizajniran da stvori vezu. Omata se oko vas, odvodeći vaše vozačko iskustvo do većih visina.

F-TYPE-ova unutrašnjost prijenosi kombinaciju funkcionalne ergonomije sa sportskim stilom kroz precizno koncipiranim dizajnom kokpita, njegovim jednostavnim kontrolama i jasnim instrumentima. Dizajniran je da vozača postavi na prvom mjestu i pomoću širokog izbora unutrašnjih boja i tkanina, omogućava osobni izričaj.

Kreirajte Vaš F-TYPE
KONTROLE OKRENUTE VOZAČU

KONTROLE OKRENUTE VOZAČU

Instrumenti su jednostavni, jasni i laki za čitati sadržeći dva velika analogna brojčanika-suštinski u sportskom automobilu. Trokraki dizajn upravljača sadrži ključne funkcije za udobnost kontrole. Kod modela s automatskim mjenjačem, ručice iza upravljača omogućavaju vam sekvencijalno biranje brzina s vrhovima prstiju bez odvajanja ruku od upravljača.

PERSONALISATION

F-TYPE počinje Jaguarovim istinskim britanskim karakterom, ali njegova jedinstvena osobnost ovisi o vama. Vaš odabir kreirat će vozilo koje ćete voljeti. Skrojite vaš osobni unutrašnji stil, specificirajte vaša idealna sjedala, materijale i kombinacije boja. S Jaguarovom izvanrednom kolekcijom opcija, paketa karoserije dodatne opreme, vaš F-TYPE postaje uistinu osoban-vaš idealni sportski automobil-vaš savršeni F-TYPE.

Kreirajte Vaš F-TYPE
LUKSUZNOST PROSTORA

LUKSUZNOST PROSTORA

F-TYPE Coupé-ov izdašni prtljažnik od 408 litara je dovoljno velik da primi cijeli komplet prtljage ili do dva kompleta palica za golf.

USMJERIVAČ VJETRA

USMJERIVAČ VJETRA

Za još mirniju vožnju s otvorenim krovom, buka vjetra je smanjena s ovim usmjerivačem vjetra koji je smješten između štitnika od prevrtanja.

AKTIVNA CENTRALNA VENTILACIJA

AKTIVNA CENTRALNA VENTILACIJA

Dizajn kokpita omogućava vidljivost s minimalnim ometanjem. Ništa ne smije zakloniti pogled na cestu ispred vas. Sustav aktivne centralne ventilacije, koji je dio naprednog sustava klimatizacije, skriva dvostruke sredičnje otvore za ventilaciju, koji se automatski otvaraju samo u slučaju potrebe, podižući se iz kontrolne ploče i spuštajući se nakon uporabe.

PRILAGODLJIVO AMBIJETALNO OSVETLJENJE

PRILAGODLJIVO AMBIJETALNO OSVETLJENJE

Pritisnite Start dugme i F-TYPE će oživjeti sa slapom svjetla koje pada s gornjeg dijela centralne konzole. Prilagodljivo ambijetalno osvetljenje, standardno kod modela F‑TYPE S, F‑TYPE R i F‑TYPE SVR, daje još više mogužnosti personalizacije izborom boja Phosphor plavom, Pale pplavom, bijelom, Coral ili crvenom kako bi odgovarale vašem raspoloženju ili stilu. Aktivirajte dinamični način vožnje i svjetlo se dramatično mijenja u crveno na ručkama vrata, centralne konzole i instrument ploči.