Logo jaguar mobile

IN‑CAR TEHNOLOGIJA

Radeći u harmoniji s njenom sportskom prirodom, F-TYPE-ova napredna tehnologija omogućava vam da se osjećate sigurnim, stalno povezanim i uvijek zabavljenim.
CO2 EMISIJE g/km

od 99 s manualnim
od 106 s automatskim mjenjačem

POTROŠNJA GORIVA kombinirana (l/100km)

3.8 s manualnim
4.1 s automatskim mjenjačem

Koristeći vrhunsku tehnologiju i precizno izrađeni audio sustav F-TYPE povezuje, informira i zabavlja osebujnim stilom.

Kreirajte Vaš Vlastiti F-TYPE

INTUITIVNE VIZUALNE KONTROLE

F-TYPE-ov 8 inčni zaslon na dodir je vaša jedina interaktivna točka s InControl informatičkim sustavom. To vam daje mogućnost izravne kontrole sustava navigacije, glazbe, telefona, klimatizacije i puno drugih sustava za pomoć vozaču uključujući pomoć pri parkiranju i prilagodljivi sustav dinamike.

INCONTROL

INCONTROL

Vaš život je povezan, pa tako i vaš F-TYPE. Potpuno novi Jaguar-ov InControl sustav daje vam na raspolaganje najnovije tehnologije za povezivanje vas i vašeg vozila s vanjskim svijetom.

INCONTROL REMOTE

INCONTROL REMOTE

Jaguar InControl Remote sustav sadrži SOS hitan poziv, koji automatski dovodi odgovarajuće službe na vašu točnu lokaciju u slučaju kritične situacije.

Poziv za pomoć poslan pomoću optimizirane Jaguar-ove asistencije šalje vašu lokaciju i dijagnostičke podatke vozila kako bi pomogli smanjivanju gubitka vremena tijekom vašeg putovanja.

INCONTROL REMOTE APLIKACIJA

INCONTROL REMOTE APLIKACIJA

InControl Remote aplikacija omogućava vam da nadgledate ili da čak komunicirate s vašim F-TYPE-om preko vašeg pametnog telefona. Ona vam daje važne informacije i statistiku o vašem vozilu, uključujući njegovu lokaciju i dali je neki prozor ili vrata otvorena ili otključana. Aplikacija također može startati motor, kako bi se pripremila unutrašnja klima, zaključati i otključati vozilo, locirati vaš F-TYPE na mapi ili pomoću zvučnog i vizualnog signala.

INCONTROL SECURE*

INCONTROL SECURE*

InControl Secure sustav daje vam sigurnost otkrivajući svako neovlašteno kretanje vašeg F-TYPE-a. Aplikacija će vas upozoriti preko vašeg pametnog telefona za vrijeme kojeg će sigurnosni centar obavijestiti sigurnosne službe o točnoj lokaciji vozila.

*InControl Secure sustav je opcijska funkcija koja omogućava nadzor ukradenog vozila i izvještavanja preko vašeg pametnog telefona i sigurnosnog pozivnog centra. Dostupan je preko dodatne pretplate za vrijeme jamstvenog perioda. Nakon jamstvenog perioda ova usluga se može produžiti s plaćanjem dodatne naknade. Molimo provjerite kod lokalnog prodavača o dostupnosti na tržištu i mogućim izmjenama.

INCONTROL APLIKACIJE

INCONTROL APLIKACIJE

InControl aplikacije povezuju vaš pametni telefon sa zaslonom na dodir u vašem automobilu, što znači da možete biti sigurno povezani s vašim pametnim telefonom čak i dok ste u vozilu. InControl aplikacije omogućavaju vam kontrolu kompatibilnih aplikacija na vašem zaslonu na dodir, osiguravajući sigurno i ugodno korištenje aplikacija koje su specijalno optimizirane za korištenje u vozilu.

ZNAJTE KAMO IDETE

ZNAJTE KAMO IDETE

Vođenje navigacijom olakšava planiranje putovanja i praćenje ceste, zahvaljujući glasovnom vođenju na svakom uglu i pregledom križanja. 'Dead-reckoning' funkcija može točno izračunati vašu poziciju čak i kada GPS signal nije dostupan-savršeno za gradske centre ili za vožnju kroz tunele.

KRISTALNO ČISTI RADIO

KRISTALNO ČISTI RADIO

Bez šištanja, bez pucketanja, bez gubljenja kvalitete, F-TYPE nudi opcijski kristalno čisti DAB digitalni radio za oštri zvuk i čisti prijam.

AUDIO PERFORMANSE

AUDIO PERFORMANSE

Tri vrhunska audio sustava oživljavaju kokpit s nevjerojatnim, bogatim zvukom. Vrhunski Jaguar Sound System donosi dubinu i snagu sustavu za zabavu sa 6 zvučnika, 180W i 8 kanala. Dva sustava s boljim specifikacijama su dizajnirana u suradnji s britanskim audio stručnjacima Meridian™, specijalno za F-TYPE.

SUSTAV ZA ZAŠTITU PJEŠAKA

SUSTAV ZA ZAŠTITU PJEŠAKA

Doprinosi zaštiti ljudi van vozila kao i onih unutra. U slučaju da vozilo ostvari kontakt s pješakom, naš vodeći u klasi sustav za zaštitu pješaka je dizajniran da automatski podigne poklopac motora kako bi ublažio potencijalni udarac.

INTELIGENTNI STOP/START SUSTAV

INTELIGENTNI STOP/START SUSTAV

Svi F-TYPE-ovi motori su dostupni s inteligentnim Stop/Start sustavom. Ovaj sustav gasi motor kada potpuno stajete s vozilom i odmah ponovno pokreće motor kada je potrebno. Pomaže u uštedi goriva, osobito u gradskoj vožnji.