Logo jaguar mobile

Vanjština

Njegov snažni,dinamični izlged i sportski karakter tvore F-PACE-ovu jedinstvenu pojavu na cesti. Vizualno inspiriran od Jaguar-a F-TYPE-a, F-PACE je SUV s DNK sportskog automobila.

F-PACE je zadnji u liniji lijepih, uzbudljivih automobila. Njegove proporcije su dinamične, poboljšavaju aerodinamiku i upotrebljivost. Kompletirajući njegov naglašeni stav, učinkovita forma u obliku kapi je naglašena sa zakošenom linijom krova.

Kreirajte Vaš Vlastiti

NAPREDNA AERODINAMIKA

NAPREDNA AERODINAMIKA

F-PACE-ove aerodinamične performanse su ključna funkcija njegove karoserije i omogućavaju impresivni otpor zraka od Cd 0.34*. Rezultat je što je F-PACE zaista uglađen kao što izgleda. Visoko napredna aerodinamika smanjuje potrošnju goriva, CO2 emisiju i buku vjetra istovremeno poboljšavajući stabilnost pri visokim brzinama i pouzdanje vozača.

*Ovisno o motoru

PRILAGODLJIVA LED PREDNJA SVJETLA

Opremljen s osebujnim Jaguar-ovim J dnevnim svjetlima, F-PACE prilagodljiva LED prednja svjetla* daju intenzitet svjetlosti blizak dnevnom svjetlu, pomažući vašim očima da bolje prepoznaju objekte istovremeno smanjujući umor.

*Ugradnja ovisna o modelu i tržištu. Xenon ili Halogen prednja svjetla su također dostupna ovisno od izabranog modela.

DINAMIČNE PROPORCIJE

F-PACE izgleda dinamično iz svakog ugla. Sa uvjerljivim prednjim dijelom, impozantnom maskom i jasnim linijama uvjerljivo podsjeća na F-TYPE-ovu sportsku eleganciju.

SPORTSKI KOTAČI

SPORTSKI KOTAČI

F-PACE nudi široki izbor kotača od lake legure, koji su aerodinamično učinkoviti, u rasponu od 18" do 22" inča-savršen dodatak F-PACE-ovom dinamičnom izgledu. Odaberite vaše kotače pomoću našeg konfiguratora.

SNAŽNI BOKOVI

Izraženi zadnji bokovi naglašavaju F-PACE-ov sportski karakter inspiriran F-TYPE-om, formirajući zavodljivu pozadinu za F-PACE-ova zadnja LED svjetla s visokim intenzitetom.