Logo jaguar mobile

Potpuno NOVI F-PACE

POTPUNO NOVI F-PACE JE STIGAO

Pravi praktični sportski automobil, spaja uzbudljive performanse sa intuitivnom tehnologijom i praktičnošću najboljom u klasi. Potpuno novi Jaguar F-PACE je baziran na C-X17 Concept-u, koji je osvojio nagradu za Concept Vehicle Design na sajmu Automotive Interiors Expo 2014u Štutgartu.

Podupret Jaguar-ovom laganom arhitekturom od aluminija, F-PACE sadrži u svojoj srži Jaguar-ovu DNK za performanse.

Naš direktor dizajna Ian Callum odlično je zaključio:"Jaguar F-PACE inspiriran od F-TYPE-a predstavlja savršenu ravnotežu između stila, performansi i praktičnosti. Nudi jedinstvenu kombinaciju Jaguar-ovog vanjskog dizajna inspiriranog sportskim automobilima, lijepo kombiniranim s potpuno praktičnim i prostornim interijerom. F-PACE je naše obiteljsko sportsko vozilo"

PERFORMANSE, STIL I PRAKTIČNOST SU PRISTIGLI

Potpuno novi Jaguar F-PACE je predstavljen u velikom stilu. Internacionalni akrobatski vozač Terry Grant postavio je novi svjetski rekord vozeći Jaguar-ov odlični praktični sportski automobil oko najvišeg loop-the-loop kruga u svijetu .

POGLEDAJTE REKORDNU AKROBACIJU

PREMIJERA POTPUNO NOVOG F-PACE-A

Upravo objavljeno - ekskluzivni pregled potpuno novog F-Pace-a na sajmu Chengdu Motor Show u Kini. Počelo je odbrojavanje za njegovo dramatično lansiranje na sajmu u Frankfurtu u 20:15 CEST 14 rujna 2015.

Doznajte više

POTPUNO NOVI F-PACE POKAZUJE IZVANREDNU AGILNOST

Dizajniran i konstruiran za prave performanse, potpuno novi F-PACE spaja izvrsno upravljanje sa naprednom voznom dinamikom kako bi vozilo bilo uvijek izvrsno stabilno.

Doznajte više


NOVI F-PACE IDE U EKSTREME

S temperaturama u opsegu od -40°C do 50°C, novi Jaguar F-PACE je bio podvrgnut testiranjima u Arjeplog, Švedskoj i u Dubaiju. Pogledajte film i vidjeti ćete kako je rigorozno naše testiranje vozila.

Doznajte više


NOVI F-PACE U IZVRSNOJ FORMI ZA NOVI IZAZOV TOUR DE FRANCE

Naš sportski, upadljivo novi F-PACE crossover performansi nudi spoj agilnosti, raznovrsnosti i praktičnosti. Sve ovo čini ga izvrsnim vozilom za podršku početne etape TV ekipe Sky na Tour de France 2015. Otkrijte neke od puno njegovih kvaliteta-uključujući najbolji prtljažnik u klasi-u našem kratkom filmu.

Doznajte više